,

Deacons Lane, Ely

This project actually compromised of three extensions to one property. The main two storey brick extension on the back created an extra bedroom upstairs and a dining room downstairs. A timber framed single storey on the back of that made from french oak and large glazed units created a stunning sun room that looked out down the garden. Finally a side extension created a new landing and access to the new areas on the first floor, which was kept light with various glazing installations. A new shower room or rear boot room in the ground floor of the side extension  meant the property went from a small three bedroom house, to a large four bedroom family home with several new living spaces. Most importantly on this project we used re-claimed bricks and sleet roofing materials as well as bespoke timber sash windows and doors to keep the extensions in keeping with the property as it was in a conservation area.